Retail

 

Elektra aanleggen in winkels

Zonder elektra kan een winkel niet draaien. Gaat je pand op de schop of open je een nieuwe winkel? Laat de elektra aanleggen door professionals die precies weten wat ze met kabels moeten doen. Met ruim 20 jaar ervaring in winkelelektra aanleggen - bij onder andere Douwe Egberts, Esprit en Supertrash - haal je met M.Visser Elektrotechniek vakmanschap binnen.

 

Energiezuinig en duurzaam 

Ook al ligt er een plan van de architect klaar, we laten onze hersenen niet op het nachtkastje liggen. Je hebt aan ons praktische meedenkers. Kan de groepenverdeling net iets efficiënter? Is er een betere manier om de kabels weg te werken? Dat lampje geeft mooi licht, maar is het wel energiezuinig en hoe lang gaat het mee? We werken alleen met A-merken en doen liever geen concessies als het gaat om kwaliteit.

 

Schitterende winkel 

Als je ons inschakelt, komen we met een projectteam naar je toe. Een vast team, je krijgt steeds dezelfde mensen over de vloer. We veranderen wat nu een bouwplaats is in een schitterende winkel, waarin je straks alleen nog maar op de knop hoeft te drukken en alles werkt. We schrikken niet van een strakke planning. Stevig doorwerken zijn we gewend. Snelheid gaat bij ons echter nooit ten koste van de veiligheid. We zijn VCA-gecertificeerd en volgen strenge veiligheidsnormen.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel (010) 284 79 34.

 

Of vul het contactformulier in

 

Retail projecten

 

 

Word vrienden met ons