Utiliteit

 

Alle elektra in grote gebouwen

Van lampen vervangen in een kathedraal tot complete kantoorflats voorzien van brandveiligheidsinstallaties. Geen opdracht is ons te complex. Geen gebouw te groot, muur te dik of plafond te hoog. Wat zijn de wensen? We komen langs en vervolgens tekenen en berekenen we het meest efficiënte kabelnetwerk. Als we aan de slag gaan, heb je er geen omkijken meer naar.

 

Belichting

Schoollokalen voorzien van wakker licht. Duizend gloeilampjes vervangen in kroonluchters. Een theatergevel perfect uitlichten. In de regio Rijnmond heeft M.Visser Elektrotechniek inmiddels diverse  (openbare) gebouwen voorzien van een passend lichtplan dat niet alleen 100 procent veilig, maar ook duurzaam en energiezuinig is. Goed voor het milieu én de portemonnee.

 

Noodinstallaties en beveiliging

Bij brand of inbraak andere noodsituaties moet je op de techniek aan kunnen. We voorzien gebouwen van officieel erkende noodinstallaties, zoals brandmeldsystemen en verlichte exit-bordjes. We kennen de officiële richtlijnen en werken volgens de NEN-standaarden. Ook voor beveiliging zit je goed bij ons. We installeren:

  • alarmsystemen
  • beveiligingscamera's
  • programmeerbare buitenverlichting
  • controlepoortjes
  • intercoms (audio en video)

 

Meet- en regelinstallaties

Niet te koud, niet te warm: gewoon precies goed, want dat werkt het beste. Daar heb je een perfect afgestemde klimaatregelaar voor nodig. Het liefst een die energiezuinig is en om weinig onderhoud vraagt. We adviseren je, leggen vervolgens het complete kabelnetwerk aan en installeren de regelaar. De klus is geklaard als het buiten sneeuwt, terwijl het binnen in elk hoekje aangenaam is.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel (010) 284 79 34.

 

Of vul het contactformulier in

 

Utiliteit projecten

 

 

Word vrienden met ons